Відірвали мишці лапу...

24.12.2009

В улюбленої Барбі відвалилася рука, іграшкова машинка не хоче їздити, а у ведмедика звідусіль стирчить вата? Усім цим пацієнтам із радістю допоможуть у клініці для ляльок. Саме така лікарня, яка спеціалізується на різноманітних «лялькових хворобах», уже 20 років працює у Бразилії, повідомляє канал новин «24».

Іграшковий медичний заклад має вигляд справжнісінької лікарні — ляльки лежать на ліжечках, над ними чаклують медсестри, довкола метушаться вдягнені в білі халати лікарі зі стетоскопами. Увесь цей «антураж» потрібен для того, щоб заспокоїти дитину та переконати її в тому, що «хвору» іграшку буде врятовано. «Вони справді вірять, що їхні ляльки хворі, а ми — лікарі, які, немов у справжній лікарні, допомагають їхнім улюбленцям», — каже фахівець із ремонту іграшок Алекс Резенде.

Коли ж ляльку везуть в «операційну», там із нею відбуваються цілком банальні речі: майстри ремонтують її, міняють пошкоджені частини, підфарбовують, миють волосся та роблять зачіску. Цікаво, що від клієнтів у незвичайної лікарні відбою немає. Діти, які дорослішають, приводять сюди своїх малюків, аби ті теж вірили в казку.