Все, що пошито нелюдським трудом

09.12.2009
Все, що пошито нелюдським трудом

Вікторія «в шоці» від такого нахабства.

Цими днями екс–перчинка, дружина відомого футболіста і модельєр Вікторія Бекхем опинилася в шкурі «тільки що обікраденого Шпака». Про зникнення портсигара і магнітофона не йдеться, а от «куртки замшеві» постраждали. Точніше, ціла колекція одягу, яка була зшита спеціально для одного з нью–йоркських бутіків. Як повідомляє Music–News, усе сталося за ретельно спланованим сценарієм: невідомі шпигували за автівкою, яка перевозила вбрання із лондонського офісу модельєра на склад. Коли ж вантажівка прибула до місця призначення, грабіжники напали на водія і забрали коробки з одягом. За попередніми підрахунками, невідомим вдалося вкрасти від п’ятдесяти до сімдесяти предметів одягу на суму близько 600 тисяч доларів.

Сама Вікторія, як кажуть її представники, «в шоці» від такого нахабства. Тепер їй потрібно якомога швидше відновити всю весняно–літню колекцію, адже замовники планували випустити її в продаж уже цього місяця. Натомість викрадене, як припускає поліція, може з’явитися на «чорному» ринку.

Модниці, які планували поповнити свій гардероб сукнями від Бекхем, теж засмучені прикрим інцидентом. До речі, дизайнерське вбрання від екс–перчинки користується неабиякою популярністю серед знаменитостей. Так, одяг під цією маркою носять Ель Макферсон, Данні Міноуг, Дрю Беррімор, Брук Шилдс та інші відомі дівчата.