Мішель Монро, вона ж Мерилін Уїльямс

08.12.2009
Мішель Монро, вона ж Мерилін Уїльямс

Мішель Уїльямс.

Іще кілька років тому актриса Мішель Уїльямс не могла похвалитися зірковим статусом. Попри те, що й талантом вона не обділена, й кількість фільмів та серіалів у її творчому доробку чимала. Але, за примхою долі, справжньою знаменитістю Мішель стала тільки після трагічної смерті від передозування ліків свого колишнього бойфренда, батька їхньої спільної дитини Хіта Леджера. Тоді вже й режисери талант у дівчині розгледіли, і шанувальників з’явилося хоч греблю гати.

Відтак на наступний рік у плані Мішель записано три стрічки, зокрема, «Блакитний Валентин» та «Острів проклятих» Мартіна Скорсезе. Але найбільше дівчина може пишатися пропозицією зіграти Мерилін Монро. На цю роль пробувалося багато актрис, у тому числі Скарлетт Йоханссон, яку в Голлівуді часто порівнюють із легендарною Монро, але саме 29–річна Уїльямс своєю грою підкорила серця продюсерів.

Сюжет фільму «Мій тиждень із Мерилін» заснований на щоденнику іншого знаменитого актора — Лоуренса Олів’є. Він описував свої враження від знайомства з Мерилін під час зйомок у стрічці «Принц і танцівниця» 1957 року. Відтак режисер «Мого тижня з Мерилін» Саймон Кертіс планує показати ті моменти, які у фільмі 50–річної давності залишилися за кадром.

Початок знімального процесу запланований на червень наступного року. На диво, замість радо вхопитися за таку нагоду перевтілитися у легенду кіно, Мішель відмовилася одразу підписати контракт — пообіцяла, що «подумає».