А «Вовчиця» — гола!

05.12.2009
А «Вовчиця» — гола!

Шакіра любить обтягуюче вбрання.

Колумбійська співачка Шакіра наділена не лише розкішним голосом, а й збіса привабливою зовнішністю. Недаремно ж вона вже не перший рік входить до більшості рейтингів найсексуальніших жінок світу. Синові колишнього президента Аргентини Антоніо де ла Руа дуже пощастило, адже кохає ця гаряча красуня лише його. Антоніо, який колись через власну дурість (накидав оком на іншу) ледве не втратив Шакіру, своє щастя добре усвідомлює. Але все одно часом ревнує кохану до армії фанатів. Не дивно, що, побачивши обкладинку нового синглу співачки «Вовчиця» (She Wolf), бідолаха втратив дар мови. Адже, на перший погляд, на ній зображена Шакіра... геть без одягу.

Насправді красуня вбрана в трико тілесного кольору. Але обтягує воно її так, що й справді не залишає жодних секретів від глядача. «Коли Тоні побачив мене в цьому вбранні, то промурмотів щось на кшталт: «Господи, могла б хоч шарфиком прикритися», — зізналася Шакіра.

Та зрештою хлопець був змушений змиритися — бачили очі, що купували. Насправді 32–річна зірка в житті дуже скромна, але сценічний імідж зобов’язує до агресивної сексуальності.

До речі, за інформацією з наближених до пари джерел, яку наводить американська преса, Шакіра з Антоніо замислюються над тим, що пора б їм уже стати батьками. І байдуже, що офіційно вони не одружені — за словами співачки, після десяти років спільного життя штамп у паспорті вже не відіграє жодної ролі.