Надзвичайно прибутковий крах

Надзвичайно прибутковий крах

З одного боку — тендітна патріотична жінка, а з іншого — пихаті олігархи, котрі затискають гроші (близько 8 млрд. гривень), обкрадаючи державу. А якщо так, то настав час діяти за революційним сценарієм — відібрати майно і поділити його поміж своїми, тобто «чесними» бізнесменами! Саме так урядовці намагаються подати сьогодні власні взаємини з газовими господарствами, капітали яких не належать першим особам виконавчої влади.

Уже в грудні Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко обіцяє посадити в облгазах своїх повноважних представників, котрі стежитимуть за правильністю розподілу грошових потоків. Як працює така схема у вугільній галузі, «УМ» нещодавно писала. Якщо ж уряд запровадить її в газовій сфері, то вже наступного року експерти прогнозують масштабну кризу і холодні батареї у більшості українських домівок.

Користуйтесь пенсіями тільки «від Прем’єра!»

Користуйтесь пенсіями тільки «від Прем’єра!»

Свій учорашній виступ на засіданні уряду очільниця Кабінету традиційно розпочала з критики. Але не себе чи своєї команди, а політичних опонентів по передвиборній гонці. Зокрема, Віктора Януковича — за закон про підвищення соцстандартів. «Цей закон ми направили всім закордонним експертам, щоб не уряд, а вони підтвердили, що закон про збільшення бюджету для його виконання — це великий обман виборців Януковича», — звучним голосом віщала Юлія Тимошенко.

Всі статті рубрики