Туалетний папір привітає з Різдвом,

03.12.2009

Напередодні новорічних та різдвяних свят ми починаємо ламати голову над тим, що подарувати численним рідним, близьким і колегам. І, ніде правди діти, нерідко даруємо щось геть непотрібне — просто аби виявити увагу. Американський сайт Stupid.com склав рейтинг найбезглуздіших подарунків.

За словами керівника сайту Джима Калменсона, на звання найдурніших презентів претендували понад 5 тисяч різних дрібничок. Перше місце посів «епідемічний» набір, до якого, зокрема, входить мило у формі поросяти і пластир у вигляді шматка бекону. Собаче лайно як прикраса для ялинки — на другому місці, а третю сходинку посів рятівний жилет для… м’ячів для гольфу.

Також до десятки увійшли кімнатні капці із зображенням Зигмунда Фрейда, набір фінансиста з Уолл–стріт, до якого сходить фігурка мавпи, стіл, стілець та комп’ютер, і фігурка «курки–дратівниці», яку можна «придушити» в разі нападу люті. Сьома позиція — за звукозаписом… пивної відрижки. Він призначений для тих осіб, які хочуть вважати себе «крутим меном», але не вміють видавати цей необхідний для «крутих менів» звук. Восьма сходинка — за набором «туалетний папір, що розмовляє». Це тримач для туалетного паперу із вмонтованим плеєром, який вітає «клієнта» щоразу, коли той відриває папір. Останні дві сходинки в десятці найтупіших подарунків посіли набір одягу для президента США Барака Обами та пакет їжі для оленів.

«Ніщо так не знімає напругу після важкого року, як порція доброго сміху», — підсумував результати Джим Калменсон, який укладає такий рейтинг уже втретє поспіль.