Гайда до Айди!

03.12.2009
Гайда до Айди!

Айда Філд.

Роббі Уїльямс вирішив нарешті зав’язати з парубоцьким життям і зробив своїй подрузі Айді Філд, з якою вони разом уже три роки, пропозицію вийти за нього заміж. Причому відбулося все в прямому ефірі однієї з радіостанцій Сіднея, де 35–річний співак перебував на гастролях.

Ведучий ранкового шоу Джекі Оу під час розмови поцікавився у британця, чи не пора вже йому повести подругу під вінець, адже вони — така гарна пара. У відповідь Роббі несподівано опустився перед Айдою на одне коліно й попросив стати його дружиною. Дівчина, звісно, радо погодилася, а слухачі після цього атакували радіостанцію телефонними дзвінками, прагнучи першими привітати улюбленого співака.

Але недовго шанувальники Уїльямса раділи за те, що він нарешті з вічного хлопчика часів гурту «Тейк зет» перетвориться на солідного чоловіка. Виявляється, витівка в австралійському радіоефірі була тільки жартом. На своєму офіційному сайті співак спростував, що збирається одружуватися. Днями на інтернет–сторінці поп–зірки з’явилося повідомлення із заголовком «Роббі й Айда: заручені чи ні?». Клацнувши на це посилання, можна прочитати: «Всім привіт! Ні, ми не заручені. Роб».

А що ж Айда? Вона, виявляється, від початку не сумнівалася, що коханий жартує — надто добре 30–річна американська акторка телесеріалів знає Уїльямса, аби повірити в серйозність його намірів.

Зате мама Роббі, мабуть, дуже розчарована. Адже після «освідчення» вона радо розповідала в інтерв’ю Бі–Бі–Сі, що давно мріє, аби її Роб одружився з такою чудовою дівчиною, як Айда.

До речі, щодо потенційної нареченої, то вона з Лос–Анджелеса, наполовину турецького походження (прізвище при народженні — Еведжан). Айда знімається в «мильних операх» і ситкомах каналів Ен–Бі–Сі й «Фокс» на кшталт «Дні нашого життя» або «Назад до тебе».