Королева Бейонс

02.12.2009
Королева Бейонс

Бейонс Ноулз на сцені.

У доробку американської співачки Бейонс Ноулз з’явилося нове досягнення. Відтепер Бейонс — королева сцени не тільки на словах. Відповідно до результатів опитування, проведеного серед ста тисяч британців, темношкіра зірка ритм–н–блюзу очолила список найвидатніших поп–музикантів світу і здобула титул «Королеви поп–музики». Відбулася й «коронація»: у Лондоні новообрану «монархиню» урочисто нагородили, а колеги дали на її честь концерт.

Окрім Бейонс, до трійки найкращих артистів увійшли Брітні Спірз та репер Емінем. Наступні місця в десятці посіли Пінк, Мадонна, група «Тейк зет», Роббі Уїльямс, Кайлі Міноуг, Джастін Тімберлейк та «Гьорлз елауд».

Що ж до колиш­ньої солістки «Дестініз чайлд», то цього року на голову Бейонс просто–таки сипляться нагороди. Буквально за кілька днів до лондонського тріумфу британський журнал «Нью м’юзікал експрес» назвав її сингл 2003 року Crazy In Lovе найкращою композицією десятиріччя. Не дивно, що прихильники 28–річної співачки вже не дочекаються нових альбомів. Але поки що Бейонс усю увагу приділяє концертному туру. Нагадаємо, останній виданий нею альбом, I Am... Sasha Fierce, вийшов рік тому.