Болюча висота

01.12.2009
Болюча висота

Елегантна Вікторія Бекхем.

Високі підбори — це жіночно, красиво, стильно... і небезпечно для здоров’я. Та навіть знаючи, що від черевичків на 10–сантиметрових каблуках страждають хребет і ноги, деякі жінки не можуть відмовитися від такого взуття. Яскравий приклад — Вікторія Бекхем, яка навіть на пляж приходить на височенних платформах. І, варто визнати, виглядає Пош Спайс (тобто Розкішна Перчинка, як її називали за часів перебування у групі «Спайс гьорлз») завжди дуже елегантно. На відміну від більшості інших зірок, папараці ніколи не вдається «застукати» її в розтягнутих джинсах і пошарпаних кросівках.

Але ця краса вимагає неабияких жертв. Як дізналася газета «Дейлі мейл» від друзів співачки, дружина Девіда Бекхема страждає на бурсит (запалення) кісточок біля великих пальців ніг. Зазвичай така деформація стопи зумовлена поперечною плоскостопістю і значно посилюється від носіння взуття на високих підборах, та ще й вузького, як більшість модельних туфель Пош Спайс. Тому кожен крок завдає зірці сильного болю.

Ортопеди закликають місіс Бекхем зробити операцію, але поки що 35–річна модниця терпить біль. Адже після операції їй щонайменше на кілька місяців доведеться відмовитися від підборів, а це для «перчинки» неприйнятно. «Ненавиджу «балетки»! — зізнається Вікторія. — Якщо вони на балерині — це зрозуміло, але я просто не можу ходити без каблуків».

Тому поки що сердешна рятується народними методами: прикладає до змучених ніг лід, робить теплі ванночки й масаж.