ЦИТАТИ ТИЖНЯ

27.11.2009

Юлія Тимошенко,
Прем’єр–міністр України
— про «талан» Януковича–політика:

— Хочу вас трохи повеселити. Днями (...) депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов в одному з інтерв’ю сказав, що він упевнений у перемозі Януковича, бо «Віктор Федорович — феноменально везуча людина». Треба справді мати дуже багату фантазію, щоб людину, яка двічі сиділа у тюрмі, яка двічі з переляку самостійно здала посаду Прем’єра і один раз — Президента, назвати везучою. Мені це нагадало анекдот. Висить оголошення: «Пропав песик. Особливі прикмети: одне око, шкутильгає на задню лапу, одне вухо надкушене, іншого — немає зовсім, на обличчі три шрами. Відгукується на кличку «Щасливчик».

(Tymoshenko.ua)

  

Віктор Янукович,
лідер Партії регіонів
— про слова Тимошенко, ніби на виборах Президента буде стільки турів голосування, скільки потрібно для її перемоги:

— Кожного разу, коли я чую про те, що вона каже, мені спадає на думку, що вона допроситься до того, що люди проголосують у першому турі [за Януковича] і на цьо­му вибори закінчаться.

(«Українська правда»)

 

Віктор Ющенко,
Президент України
— про перспективу країни:

— Я хочу вкласти в ці слова велике значення: «Вона не переможе». Я маю на увазі — криза моралі, криза духу та корупція, той лад, те владарювання, яке в нас сьогодні є.

(УНІАН)

 

Михаїл Саакашвілі,
президент Грузії
— про свій «перетин» із прем’єром Росії Путіним під час візиту в Україну:

— Путін публічно обіцяв повісити мене за якісь частини мого тіла, про які я зараз не буду говорити, але які необхідні кожному чоловікові, і особливо політику, і навіть жінці–політику. Зараз він говорить про мою краватку. Тут одна гарна новина — що він піднявся трохи вгору, до краватки. Так я себе почуваю спокійніше.

(ТРК «Україна»)

 

Юрій Луценко,
міністр внутрішніх справ
— про «злодіїв у законі»:

— І в Росії, і в Грузії тільки за звання «злодій у законі» кидають до в’язниці. У нас Геннадій Москаль розробив аналогічний законопроект — на жаль, Рада поки його не розглядає. Своїх же злодіїв у законі у нас залишилося два з половиною — Вася Ушастий на Київщині і Мамед у Донецьку. Половина — це злодій Лєра Сумський, він наїж­джає до Сумської області з Росії.

(«Газєта по–кієвскі»)