З «Чикаго» — в Єгипет

27.11.2009
З «Чикаго» — в Єгипет

Для валлійської красуні Кетрін Зета–Джонс сім’я важливіша за улюблену роботу. Заради того, щоб проводити більше часу з дітьми, дев’ятирічним Діланом Майклом та шестирічною Керіс Зетою, «оскароносна» дружина Майкла Дугласа нерідко відмовляється від нових ролей. Але повністю перекваліфіковуватися в домогосподарки зірка мюзиклу «Чикаго» не збирається. Недавно у прокат вийшла комедія «Нянька за викликом» за її участю, а на 2010 рік запланована прем’єра фільму «Далі». 40–річна Кетрін зіграє в ньому Галу — дружину великого іспанського художника, якого втілить на екрані Антоніо Бандерас.

Окрім того, влітку Зета–Джонс не встояла перед пропозицією повернутися до витоків, тобто на театральну сцену — часу акторську кар’єру вона починала саме з театральних мюзиклів. 13 грудня на Бродвеї відбудеться прем’єра мюзиклу «Маленька серенада», в якому Кетрін зіграє шведську актрису Дезіре Армфельд.

На наступний рік у місіс Дуглас було заплановано два проекти: фільми «Наввипередки з ураганом» та «Стомпанато». Але коли їй запропонували перевтілитися ще й у єгипетську царицю Клеопатру, Кетрін не змогла відмовитися. Тим паче, що знову йдеться про мюзикл. Бюджет кінопостановки Стівена Содерберга скромний — $30 млн. І це при тому, що в мюзиклі «Клео» буде задіяна ще одна суперзірка — австралієць Х’ю Джекман зіграє коханого Клеопатри, римського полководця Марка Антонія.

«Наша вер­сія історії про царицю Клеопатру буде як мюзикл Елвіса Преслі у форматі 3D, — розповідає кінорежисер Стівен Содеберг. — Ми втілимо його в естетиці рок–н–ролу зразка 1966 року».