НОВИНИ ПЛЮС

20.11.2009

Підтримка Януковича

Партія регіонів підписала угоду про співпрацю та взаємодію з 12 іншими партіями, які відтак зголосилися підтримувати кандидата Януковича.

Серед підписантів — Партія промисловців і підприємців, «Трудова Україна», Республіканська партія, Селянська партія, Партія національно–економічного розвитку, Молодіжна партія, «Русько–український союз (РУСь)», «Народний блок», Партія державного нейтралітету України, Українська морська партія, «Єдність», «Держава».

Російська мова від лідера опозиції

Віктор Янукович заявив, що у випадку перемоги на президентських виборах має намір захистити російську мову, провівши через Верховну Раду відповідний закон. Мову буде дозволено в місцях компактного проживання російськомовного населення. «Питання вирішується дуже просто. Потрібен Президент, який підпише закон, що буде проголосований у парламенті 226 депутатами. Достатньо», — цитує Януковича сайт «Остров».

Виборчо–спортивні старти

Кандидат у президенти Арсеній Яценюк готовий помірятися із конкурентами фізичною силою. «Я готовий зі своїми опонентами не тільки на прямі дебати, а й сходити в спортзал і показати своїм прикладом, що таке здоров’я нації, як треба фізично розвивати молодь», — сказав Яценюк. Він додав, що ще не бачив жодного кандидата в президенти, «який може чи підтягнутися, чи віджатися, чи пробігти в першій трійці».

Відділ кадрів

Президент призначив екс–начальника Генштабу Сергія Кириченка своїм радником. Відповідний указ оприлюднений на сайті глави держави.