Валентинка Адріани

20.11.2009
Валентинка Адріани

Адріана Ліма під час минулого показу «Вікторіяз сікрет».

Іще одна з найуспішніших топ–моделей світу стала мамою: днями бразильська красуня Адріана Ліма народила доньку. І для 28–річної манекенниці, і для її чоловіка, 31–річного баскетболіста клубу «Мемфіс гріззліз» Марко Джаріка, це перша дитина.

Нагадаємо: за останні місяць–два поповнення відбулося також у сім’ях чешки Кароліни Куркової та німкені Хайді Клум, яка народила вже четверте маля. Усі перелічені вище є «янголами» компанії — виробника жіночої білизни «Вікторіяз сікрет». З огляду на такий повальний відхід «у декрет» «Вікторії» довелося шукати нових моделей для цьогорічного шоу, яке відбулося вчора пізно ввечері за київським часом. Хайді Клум, щоправда, вже вкотре майже одразу після пологів повернулася на подіум, але цього разу не як модель, а як ведуча — авжеж, швидко повертати форму після четвертих пологів складно навіть для такої роботящої жінки. Серед «новеньких», зокрема, засвітилася перша для «Вікторіяз сікрет» азіатська манекенниця — Лью Вен.

Щодо Адріани Ліми, яка входить у трійку найбагатших і найкрасивіших моделей світу, а також посідає шосте місце у списку найсексуальніших жінок планети за версією журналу FHM, то вона зараз переймається іншими клопотами. Мама з новонародженою дівчинкою, яка отримала ім’я Валентина та подвійне прізвище Ліма Джарік, уже вдома, тож щасливим батькам є чим зайнятися.

До речі, з огляду на те, що Адріана з Марко одружилися 14 лютого, на День святого Валентина, процес вибору імені для первістка навряд чи був тривалим.