Збіднілий, закоханий, вільний

14.11.2009
Збіднілий, закоханий, вільний

Ронні Вуд із Катериною Івановою.

Як відомо, закохані сваряться — тільки тішаться. От і 61–річний рокер із легендарного гурту «Роллінг стоунз» Ронні Вуд після сварки з коханою, російською офіціанткою Катею Івановою, ще більше її полюбив.

Посварилися вони через те, що на 40 років молодша Катя ревнувала «бойфренда» до дружини — хоч Ронні від неї й пішов, але все одно ж одружений. Тому після бурхливого примирення музикант вирішив більше не засмучувати Катю і негайно подав на розлучення. На відміну від більшості шлюборозривних процесів відомих і небідних людей, цей пройшов тихо й дуже швидко: днями Ронні офіційно став вільним.

Джо, з якою він прожив у шлюбі 23 роки, виявилася жінкою мудрою. Не скандалила, не намагалася витягнути зі зрадника всі фінансові жили — все одно зрозуміло, що чоловіка вже не повернеш. Джо погодилася відпустити екс–благовірного за 6,5 мільйона фунтів (більше 10 мільйонів доларів) відступних. На перший погляд, дружина музиканта «Роллінг стоунз» могла б розраховувати на значно більшу суму, але, за чутками, насправді Ронні майже всі свої заробітки давно процвиндрив на «секс, наркотики, рок–н–рол». Навіть для того, щоб виплатити Джо її частку, рокеру доведеться продати два зі своїх будинків. Ще один також відійде колишній дружині.

Але ні самого «роллінга», ні його 20–річну російську подружку такі витрати, схоже, не засмучують. Для них головне — бути разом, а тепер для цього немає жодних перепон.