ЦИТАТИ ТИЖНЯ

13.11.2009

Віктор Янукович,
голова Партії регіонів
— про епідеміологічну ситуацію в Тернополі та на Західній Україні загалом:

— Подивіться, що робиться з вивезенням сміття! Я побував у західних регіонах. Я вам скажу, там не те що мутанти будуть, ці віруси, — там динозаври скоро будуть, тому що все завалено сміттям.

(УНІАН)

 

Раїса Богатирьова,
секретар РНБО
— про те, як уникати грипу:

— Я скоротила кількість рукостискань. Я майже намагаюся відійти від поцілунків. Я, безумовно, не збираюся збирати велику кількість людей. І раджу робити це своїм близьким і рідним. Не треба цілуватися, тиснути один одному руки. Про це говорить весь світ. А погляньте на нашу Верховну Раду. Заходять, цілуються з усіма, вітаються.

(«5–й канал»)

 

Віктор Ющенко,
Президент України
— про політику Прем’єр–міністра:

— Вона працює. Я маю на увазі, вона — це криза. І не дай Боже, щоб вона перемогла. Ми маємо зробити все, щоб вона з нами не жила.

(УНІАН)

 

Володимир Литвин,
Голова Верховної Ради
— про те, чому він коментує економічну кризу як відсторонений діяч:

— Ну давайте я заплачу — я вмію це робити. Або я битимусь у істериці. Виведіть мене на площу і розстріляйте, якщо вам від того стане легше. Якби це мене не стосувалось, я б казав, що все добре. А я, навпаки, закликаю: давайте працювати, і роблю все неможливе, щоб утримати країну на плаву, зберегти керованість держави.

(«Коммєрсант–Україна»)

 

Інна Богословська,
народний депутат, кандидат у президенти
— про Леоніда Кравчука, який агітує за Юлію Тимошенко:

— Я готова звернутися до країни, щоб ми з вами всі скинулися хоча б по копійці, по гривні, щоб доплатити першому Президентові, щоб він не годувався вже з рук пані Тимошенко. Бо це такий сором уже, розміром з усю країну…

(ICTV)

 

Леонід Кравчук,
екс–Президент України
— про намір Богословської зібрати для нього гроші, щоб не побирався в Тимошенко:

— Навіть жінка не повинна хамити. Ви чогось почали збирати для мене гроші. Чого? При чому тут гроші? Я можу купить вас повністю, без Тимошенко!

(ICTV)