Піца для «Жінки року»

13.11.2009
Піца для «Жінки року»

Зірки шоу–бізнесу — особи примхливі і, як відомо, без райдера (переліку вимог до організаторів концерту) на гастролі не їздять. Зазвичай у цих списках міститься щось вельми екзотичне: хтось вимагає, аби всюди за лаштунками стояли білі квіти, комусь потрібно кілька тонн льоду, інший п’є винятково шампанське 1915 року випуску. При цьому переважна частина західних знаменитостей, особливо жінок, всіляко акцентує на бажанні вести здоровий спосіб життя: у гримерку їм подавай свіжовичавлені соки, фрукти, листя салату, морепродукти тощо. Але барбадоська зірка ритм–н–блюзу Ріанна не належить ні до примхливих, ні до помішаних на здоровому харчуванні. Організаторів концерту в Лондоні, який відбудеться наступного тижня, співачка вразила проханням забезпечити її пончиками, піцою, смаженими курячими стегенцями, локшиною й лазаньєю. З «дієтичних» продуктів — лише яблука. Загалом гастролерка замовила їжі на сім тисяч калорій, хоча в гримерці буде сама–одна. «А що такого? За півтори години на сцені я втрачаю всі зайві калорії й навіть більше, тому за фігуру не переймаюся», — запевняє Ріанна.

Співачка й справді перебуває в чудовій формі, а параметри її фігури за останні чотири роки фактично не зазнали змін. Минулий рік для Ріанни був особливо важким: дівчина розійшлася зі своїм бойфрендом Крісом Брауном, який сильно її побив. Після цього їй довго не давали проходу папараці: «Я заснула Ріанною, а прокинулася Брітні Спірз: над моїм будинком кружляли гелікоптери, під дверима чергували фотографи й оператори… Я навіть додому повернутися не могла», — поскаржилася 21–річна зірка в інтерв’ю журналу «Гламур». За такі страждання часопис нагородив її своєю щорічною премією «Жінка року» в номінації «за чесність і сміливість». На церемонії вручення нагород дівчина розплакалася й виголосила промову на захист жінок, які страждають від насилля в сім’ї.

Окрім Ріанни, лауреатами цьогорічної премії «Жінка року» стали, зокрема, тенісистка Серена Уїльямс, актриса Емі Полер і дизайнер Стелла Маккартні.