Тоні тоне

11.11.2009
Тоні тоне

Тоні Брекстон.

Голосистій соул–співачці Тоні Брекстон, яка колись полонила серця меломанів хітом Unbreak My Heart, тепер не позаздриш. У житті шестиразової лауреатки «Греммі» триває чорна смуга, якій не видно кінця–краю. Рік тому Тоні перенесла операцію з видалення злоякісної пухлини молочної залози. У неї погана спадковість, бо від раку грудей померла бабуся, а в тіток з обох сторін у різний час діагностували цю хворобу. Знаючи про це, Тоні регулярно проходила медогляд, тому рак удалося «виловити» на ранній стадії.

Співачка одужала, та на цьому неприємності не завершилися. 42–річній зірці загрожує банкрутство — дійшло до того, що Тоні нічим заплатити за будинок, і вона ризикує опинитися на вулиці. «Банк оф Америка», якому Брекстон виплачує іпотечний кредит, погрожує позбавити її права викупу вілли в Сенчері–Сіті, штат Каліфорнія, бо за останні кілька місяців співачка заборгувала майже 13 тисяч доларів. А недавно на Тоні подав у суд «Сіті нешнл банк», якому вона винна аж 900 тисяч доларів.

Фінансові труднощі співачки почалися минулого року, коли їй довелося через хворобу скасувати низку концертів у Лас–Вегасі. На такий випадок у Брекстон була страховка, але страхова компанія відмовляється її сплачувати: у цій справі тривають слухання в суді.

До грошових проблем Тоні не звикати — понад десять років тому вона вже оголошувала себе банкрутом і розпродувала все майно, включно з нагородами, щоб виплатити борги. Тому значно більше прикрощів їй завдає інша — сімейна — криза. Саме зараз Брекстон розлучається з чоловіком, музикантом гурту Mint Condition Кері Льюїсом. Вони одружилися вісім років тому і мають двох синів — семирічного Деніма та шестирічного Дізеля. Негаразди у подружньому житті тривають уже з півроку, й останнім часом подружжя мешкало окремо.