Як «дияволи» «коней» запрягали

Як «дияволи» «коней» запрягали

Вівторкові поєдинки чет­вертого туру Суперліги в більшості випадків обернулися невдачами для господарів: у восьми двобоях лише «Марсель» спромігся виграти. Ще тричі «домашні» команди зводили матчі внічию. Серед них виділяється так звана «мирова» між «Манчестер юнайтед» та ЦСКА на стадіоні «Олд траффорд».

Достукатися за океан

Достукатися за океан

92–й сезон у найсильнішій лізі світу має кілька особливостей. Перш за все, попри невдоволення босів НХЛ, із 15 лютого по 1 березня чемпіонат перерветься на Олімпійські ігри–2010. Через це календар регулярної частини ущільнили, а «Матч усіх зірок» узагалі скасували.

Натомість заокеанські «профі» продовжили практику проведення матчів за межами Америки — задля популяризації свого «продукту». Цього разу «Детройт» двічі обіграв «Сент–Луїс» у Стокгольмі, а «Чикаго» й «Флорида» обмінялися перемогами в Гельсінкі. За традицією останніх років, одна гра відбудеться на відкритому повітрі — 1 січня в Бостоні за поєдинком «ведмедів» проти «Філадельфії флайєрз» десятки тисяч глядачів зможуть стежити на стадіоні місцевої бейсбольної команди.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики