Оксана — дострокова мама

04.11.2009
Оксана — дострокова мама

Оксана Григор’єва.

Тато–герой Мел Гібсон став іще «героїчнішим»: днями Оксана Григор’єва — молода подружка «оскароносного» режисера й актора — народила йому доньку. Попри те, що дівчинка вагою 2 кг 700 г з’явилася на світ майже на місяць раніше від запланованого терміну, вона цілком здорова. Мама також почувається добре — у планових пологах лікарі пророкували їй кесарів розтин, а на восьмому місяці його робити не довелося — 39–річна Оксана народила сама.

53–річний Гібсон дізнався про те, що увосьме став татом, просто на знімальному майданчику. Він аж ніяк не очікував, що кохана народить так рано, тому спокійно поїхав на зйомки в Коннектикут. Та щойно довідався про радісну новину, одразу повернувся додому в Лос–Анджелес.

Нагадаємо, у Мела вже є дві дочки і п’ятеро синів від першого шлюбу, в якому він прожив із дружиною Робін 28 років. З Оксаною Григор’євою — колиш­ньою цивільною дружиною виконавця ролі Джеймса Бонда Тімоті Далтона, від якого вона має 12–річного сина, — Гібсон познайомився минулого року. Незабаром Оксана переїхала до нього (з дружиною Мел уже кілька років жив нарізно), а Робін подала на розлучення.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Зірка фільму «Александр» Колін Фаррел також став батьком: його подруга Алісія Бахледа в одній із клінік Лос–Анджелеса народила здорового хлопчика, якого назвали Генрі Тадеуш. Радісна подія сталася ще 7 жовтня, але досі пара тримала її в таємниці. Для Алісії це перша дитина, а в Коліна вже є шестирічний син від моделі Кім Борденав.