НОВИНИ ПЛЮС

31.10.2009

Янукович–боржник

Віктор Янукович не платить за комунальні послуги. За вересень Янукович ще має сплатити 643,99 грн., при цьому в Януковича є й борг — 1041,39 грн. Про це пише газета «Сєгодня», кореспондент якої випадково побачив платіжку на ім’я Януковича — вона стирчала з поштової скриньки в будинку на Оболоні.

Україна–Росія

Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко провела телефонну розмову зі своїм російським колегою Володимиром Путіним. «Голова уряду Росії підкреслив необхідність неухильного дотримання Києвом усіх контрактних зобов’язань у цій (газовій) сфері, узятих на себе сторонами», — повідомила про розмову прес–служба Путіна. Також глави урядів обговорили питання, пов’язані з проведенням 19 листопада в Ялті засідання комітету з питань економічного співробітництва міждержавної комісії.

«Схоже, що в нас знову виникають проблеми з оплатою наших енергоносіїв, що вкрай сумно… Я їх розумію — гроші платити треба тільки в крайньому разі. Не хочеться», — прокоментував учора Путін під час зустрічі з керівництвом партії «Єдина Росія».

Відділ кадрів

Позавчора Президент Віктор Ющенко звільнив співака Володимира Гришка від обов’язків свого позаштатного радника. Раніше Гришко увійшов до числа артистів, які на цих виборах підтримують Віктора Януковича.

Суд і діло

Києво–Святошинський районний суд залишив під вартою мера Боярки Тараса Добрівського, затриманого днями під час отримання хабара. Посадовець вимагав та отримав 26 тисяч доларів за вирішення питання щодо надання земельних ділянок, повідомили у прес–службі УБОЗу. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу (хабар в особливо великому розмірі). Правоохоронці підозрюють заарештованого у скоєнні ще кількох злочинів, пов’язаних із махінаціями із землею.