Непристойно заручена

31.10.2009
Непристойно заручена

Джессіка Біл погодилася на роль у непристойному фільмі. Ні, подружка Джастіна Тімберлейка не зніматиметься в кіно «для дорослих» — непристойним є не так зміст, як назва стрічки. Навіть американці, які це слово вживають на кожному кроці, в анонсах замінюють перше слово назви Fucking Engaged зірочками. Engaged — це, до речі, «заручені».

Головними героями комедії за сценарієм сценаристки Джулії Браунелл є парочка закоханих, які так прагнуть бути інакшими, ніж «зануди–предки», що укладають угоду: до весілля займатися сексом щодня без винятку. Як можна передбачити, зрештою цей нібито приємний обов’язок перетворюється на кошмар.

Браунелл уже досить відомий драматург, але в Голлівуді її сценарій затвердили вперше. А Джессіці Біл ідея Джулії так припала до вподоби, що актриса вирішила виступити ще й у ролі одного з продюсерів.

Тим часом прихильники Біл, дізнавшись про сюжет «непристойної» комедії, на інтернет–форумах уже діляться мріями про те, як побачать свою улюбленицю «в чому мати народила». Власне, вже не вперше — недавно Джессіка знялася у драмі «Окис», де не посоромилася показати свої принади. А от у прем’єрах наступного року — бойовику «Команда «А» та романтичній комедії «День святого Валентина» за участю Біл — оголень не буде.