Сієнна заздрить Кейрі

24.10.2009
Сієнна заздрить Кейрі

Сієнна Міллер.

Кінозірку Сієнну Міллер у рідній Британії просто обожнюють. Сієнна — постійний персонаж світської хроніки, за кожним рогом на неї чатують папараці, а шанувальники таланту засипають квітами й зізнаннями в коханні. Після того як актриса почала активно зніматися в голлівудських фільмах, шалена популярність наздогнала її і в Америці. До речі, народилася зірка фільму «Фабрична дівчина» у Нью–Йорку, але ще маленькою переїхала в Англію — батьки розлучилися, і мама–англійка з дітьми повернулася на батьківщину.

З одного боку, в такій славі є певні переваги: скажімо, квитки на бродвейський спектакль «Після міс Джулі», в якому Сієнна нещодавно дебютувала на театральній сцені, ніколи не залежуються в касах. Але є й чималі незручності — постійно бути під прицілом фотокамер набридне будь–кому. До того ж те, що про тебе пишуть, далеко не завжди може відповідати дійсності. Газета «Нью–Йорк таймс» за таку писанину навіть була змушена офіційно попросити у Міллер вибачення.

Раніше видання опублікувало список бойфрендів актриси, в якому, окрім усім відомого роману з тоді ще одруженим Джудом Лоу, зарахувала до переліку Сієнниних коханців, зокрема, репера Пі Дідді Комбса та покійного актора Хіта Леджера. Насправді цих двох із тендітною білявкою пов’язує тільки щира дружба. Після того як Міллер пригрозила подати до суду (найбільше її обурила згадка про Леджера, який уже не може за себе постояти), газета була змушена визнати, що у прагненні привабити читача передала куті меду. «У статті про міс Міллер були наведені хибні дані про природу її стосунків із містерами Комбсом та Леджером. Їхні відносини були суто дружніми, без жодної романтики», — таке сухе спростування опублікувала днями «Нью–Йорк таймс».

Сієнна розуміє, що таких «хибних даних» буде ще багато. «Як я заздрю Кейрі Найтлі — їй удається приховувати приватне життя від громадськості», — поскаржилася актриса. І, мабуть, трохи злукавила. Адже, зустрічаючись з одруженими чоловіками, колегами–акторами та мільйонерами, вона й сама не надто старається сховатися від об’єктивів папараці. Інакше куди б і поділася слава...