ЦИТАТИ ТИЖНЯ

23.10.2009

Михайло Бродський,
кандидат у президенти, лідер Парії вільних демократів
— про своє бачення фаворитів на виборах:

— Ми будемо вибирати між «Великою клізмою» і «Великим гамбургером з лайном». Я довго думав, хто з них хто. Гадаю, що Янукович — він мені зрозумілий, це буде «клізма». А ось Юля — це дійсно «гамбургер з лайном». Виходить, дехто хоче поїсти лайна від «Луї Віттон».

(«Українська правда»)

 

Марина Ставнійчук,
заступник голови секретаріату Президента
— про ставлення Банкової до деяких соціологічних опитувань:

— Я думаю, що соціологія як наука зараз відіграє не найкращу роль. Тому що, на жаль, виходить, що в цій системі зомбування суспільства виграють її, соціології, закони. Якщо весь час повторювати, що в Президента рейтинг 2 відсотки, то навіть його прихильники втрачають мотивацію голосувати за нього.

(«Новая газета»)

  

Адам Мартинюк,
народний депутат від Компартії
— про відповідальність політиків, які можуть бути замішані у «педофільському» скандалі:

— Що кожен із вас зробив би, якби це стосувалося ваших дітей чи онуків?! Якщо буде доведено, що дехто з наших – не знаю, як сказати... — дійсно деградував до такої міри, як про це говорять, — вони мають понести найвищу міру покарання, Я пропоную, щоб це була смертна кара... «Якщо політична партія у своїх лавах матиме таких негідників, які є в нашій сесійній залі, то таку партію каструвати років на 5–10 у виборчих правах, щоб вона не мала права засідати ні в парламенті, ні в місцевих органах влади. Якщо ж буде доведено, що це чергова спецоперація, то до такого ж ганебного стовпа мають бути поставлені ті, хто затіяв цю операцію.

(Rada.gov.ua)

 

Віктор Уколов,
народний депутат від БЮТ, названий причетним до «педофільського» скандалу
— про своє ставлення до інформаційних воєн:

— На відміну від них («нелюдів–фальсифікаторів скандалу»), як політик і як рекламіст я ніколи не вигадував ні байта інформації про своїх політичних опонентів... До кінця виборів я клянусь, що не пропущу ні біта вигаданої інформації про наших політичних суперників.

(«Українська правда»)

 

Віктор Ющенко,
Президент України
— про своє ставлення до підозрюваних у секс–скандалі:

— Згадайте той скандал, який сьогодні відбувається в українському суспільстві, коли на самих високих щаблях влади ми маємо, вибачте, педофілів, людей, які наносять колосальну шкоду нашій моралі... На жаль, вони сьогодні з мандатом. Але, я думаю, на них чекає доля Лозинського. Те саме політичне прикриття, і через декілька тижнів ми будемо їх шукати через Інтерпол...

(«Українська правда»)