Чорна вдова і Ді Капріо

23.10.2009
Чорна вдова і Ді Капріо

Аджеліна Джолі з Бредом Піттом — така гарна пара, що вже годі й уявити собі Енджі разом із кимсь іншим. Але незабаром Джолі стане дружиною... Леонардо Ді Капріо. Звісно, тільки на екрані. 34–річна мати шістьох дітей разом із зіркою «Титаніка» зіграють представників модної династії «Гуччі». Фільм про історію цієї родини вже давно збирався зняти режисер Рідлі Скотт, і ось нарешті від задуму справа перейшла до реалізації. Головними героями стрічки стануть Мауріцціо Гуччі та його колишня дружина Патриція у виконанні, відповідно, Лео й Анджеліни.

Розквіт фешн–імперії «Гуччі», історія якої починається ще з 1920–х років минулого сторіччя, припав на 70—80–ті. На той час контрольним пакетом акцій компанії володів Мауріцціо. Разом із дружиною, яка мала на нього великий вплив, спадкоємець імперії відкрив понад 150 магазинів у різних куточках світу, отримавши півмільярда доларів прибутку. У 1995 році модний дім був на порозі нового злету — новий креативний директор Том Форд мав представити тріумфальну колекцію. І раптом світ моди шокувала трагічна новина: Мауріцціо Гуччі в його домі застрелив кілер.

Як з’ясували правоохоронці, убивцю замовила Патриція, дізнавшись про те, що чоловік ось–ось покине її заради іншої. Жінку, яку в пресі прозвали «чорною вдовою», засудили до 26 років ув’язнення. Звісно, це була трагедія для звичної до розкошів пані, яка прославилася фразою: «Я волію заливатися сльозами у «Роллс–Ройсі», ніж бути щасливою на велосипеді». У 2000 році синьйора Гуччі намагалася повіситися у своїй камері, але її врятували. Згодом «чорна вдова» подала клопотання про переведення на домашній арешт у зв’язку з поганим здоров’ям — його відхилили.

Жінка, яка вкоротила віку останньому представникові династії Гуччі, і досі за ґратами. Думкою Патриції щодо вибору Анджеліни Джолі на її роль продюсери фільму, швидше за все, не цікавилися.