Шерон Стоун «задовольнять»

16.10.2009
Шерон Стоун «задовольнять»

У свої 51 зірка «Основного інстинкту» Шерон Стоун виглядає щонайменше на 15 років молодшою і, як і раніше, вельми звабливою. Не дивно, що режисери досі запрошують її на ролі фатальних жінок. Чергова пропозиція надійшла від продюсерів і режисерки фільму «Задоволення» (Satisfaction). Шерон довго не вагалася й підписала контракт.

Відтак нев’януча білявка зіграє «підстаркувату» світську левицю, яка маніпулює англійським жиголо. Той, бідолаха, змушений розриватися між нею та молодою коханкою, яку зіграє актриса Керіс Ван Хаутен, відома за фільмом «Операція «Валькірія».

Як повідомляє сайт Variety, зйомки стрічки розпочнуться у Лондоні на початку наступного року. Тож прем’єра, очевидно, відбудеться не раніше 2011–го. Але шанувальникам Шерон не варто засмучуватися — свою улюбленицю вони незабаром зможуть побачити у фільмі «Брудні трюки», що має вийти у прокат наступного року.

Без роботи Стоун не сидить, та й удома їй роботи не бракує — троє прийомних синів не дають нудьгувати. Недавно кінозірка зізналася журналістам, що не збирається зациклюватися тільки на кар’єрі і, попри три невдалі шлюби, не втрачає надії знайти справжню любов. Подейкують, що насправді Шерон її вже знайшла — папараці часто помічають актрису в товаристві симпатичного молодика на ім’я Кріс. Однак сама Шерон на цю тему воліє з пресою не спілкуватися.