Мардж «знялася» голяка,

14.10.2009
Мардж «знялася» голяка,

Через два місяці все прогресивне людство відзначатиме 20–річний ювілей появи на екранах мультсеріалу «Сімпсони». У 1998 році журнал «Тайм» визнав прикольну історію родини Сімпсонів найкращим телевізійним серіалом ХХ століття. Однак популярність мультика про Гомера, Мардж, їхніх дітей, батьків та сусідів відтоді не зменшується. Дійшло до того, що мама мультиплікаційного сімейства — Мардж Сімпсон — прикрасить собою обкладинку листопадового числа журналу... «Плейбой»!

Звісно, жінка, як і належить усім жінкам у цьому часопису, буде оголена — її принади закриватиме спинка стільця у вигляді «плейбоївського» кролика. А в середині журналу будуть уміщені кілька зображень Мардж у спідній білизні.

Прем’єра «Сімпсонів» відбулася на телеканалі «Фокс» 17 грудня 1989–го. Відтоді нескінченний комедійний мультик став культовим. Що там казати, якщо міністерство охорони здоров’я Великої Британії виділило 640 тисяч фунтів стерлінгів на створення рекламного мультсеріалу за участі Сімпсонів, які пропагуватимуть боротьбу з ожирінням. Ця соціальна рекламна кампанія почалася минулого тижня і триватиме аж до Різдва. Державні чиновники, дослухавшись до експертів–науковців, погодилися, що асоціювання здорового способу життя з чимось кумедним — значно краще, ніж рекламування цієї ідеї за допомогою пихатих і самовдоволених героїв.

За сюжетом рекламної кампанії, Сімпсони поступово змінюють свій раціон — відмовляються від гамбургерів, морозива, піци та чіпсів і переходять на здорову дієту.