Хайді «підрівняла» сім’ю

14.10.2009
Хайді «підрівняла» сім’ю

Для Хайді Семюел (Клум) вагітність у радість.

Багатодітна топ–модель Хайді Клум стала ще багатодітнішою. Як повідомляє британський таблоїд «Дейлі мейл», минулої п’ятниці зірка подіуму народила дівчинку. Для Хайді це вже четверта біологічна дитина, а для її чоловіка, співака Сіла, — третя. У них із Клум є ще два сини, чотирирічний Генрі і дворічний Джохан. Але й старшу дочку Хайді, п’ятирічну Лені, народжену від боса «Формули–1» Флавіо Бріаторе, Сіл офіційно вдочерив і також вважає рідною, тож тепер у цій щасливій сім’ї порівну дівчаток і хлопчиків.

Офіційного підтвердження від представників зіркового сімейства поки не надійшло, але преса стверджує, що 36–річна мама зі стажем народила сама і дуже швидко — пологи тривали щось із годину. Новонароджену назвали Лу.

Після попередніх пологів Хайді дуже швидко поверталася до роботи, вже буквально через два–три тижні виходячи на подіум у купальнику. Вона ж — одна з найвідоміших «янголиць» компанії–виробника жіночої білизни «Вікторіяз сікрет».

Сама манекенниця анітрохи не переймається тим, як вплине материн­ство на її фігуру. «Мабуть, я вже ніколи не поверну собі попередні параметри, але навряд чи різниця буде дуже помітною,— каже Хайді.— А взагалі, це таке диво — коли ти виношуєш у своєму животі нову людину, а потім тіло знову повертається в норму, ніби нічого й не було. Та якщо й не повертається — неважливо, адже це таке щастя, коли ти вперше бачиш своє маля!»

Незадовго до народження четвертої дитини Хайді вирішила перейти на прізвище чоловіка. «Якось це дивно, коли в матері інше прізвище, ніж у дітей», — пояснила свою позицію модель, яка, відтак, незабаром стане Хайді Семюел. «Але в модельному бізнесі я й надалі залишатимуся Клум», — втішає красуня своїх прихильників.