ЦИТАТИ ТИЖНЯ

09.10.2009

Олександр Стоян,
народний депутат від Партії регіонів
— про активну рекламну кампанію Юлії Тимошенко:

— Став я вчора прасувати сорочку, і тут чую — «Обніміться...». Аж сахнувся. Ну, думаю, вже вона і в праску залізла. Скоро Тимошенко буде скрізь. Мабуть, Сталін у гробу вже перевертається. Але ж вона теж казала, що хоче бути диктатором.

(«5–й канал»)

 

Ксенія Ляпіна,
народний депутат від «Нашої України»
— про популістські нахили українських політиків та ставлення людей до них:

— Та народ залюбили вже до такої межі, що як вивести на майдан трьох–чотирьох депутатів будь–якої фракції й розстріляти, то всі це підтримають і з великим задоволенням прийдуть подивитися на страту.

(коментар у кулуарах ВР)

 

Юлія Тимошенко,
Прем’єр–міністр України
— про ухвалення парламентом у першому читанні закону про підвищення соціальних виплат:

— Те, що проголосовано на підставі злочинних, я би сказала, вимог кандидатів у президенти, — це атомна бомба, закладена під фінансову систему України. Щоб виконати ці забаганки, потрібен другий бюджет України. Я звертаюся до громадян України і хочу, щоб вони знали, що їх махрово, нахабно і цинічно обманули.

(«Українська правда»)

  

Юрій Луценко,
міністр внутрішніх справ
— у відповідь на критику з боку Президента Ющенка:

— Якщо Президент хоче звернути мою увагу (на те, що глава МВС має не піаритися, а розкривати злочини. — Ред.), то він хоча б за півроку підняв трубку і звернув мою увагу. У нас унікальна країна, де Президент за півроку не дзвонить міністру внутрішніх справ.

(«Шустер live»)

 

Віктор Янукович,
лідер Партії регіонів
— про політику уряду Тимошенко щодо підприємців:

— Відносини влади і підприємців — це відносини між диктатором і військовополоненими. Я таке зробив визначення для себе. Така диктатура не може полегшити життя, особливо підприємцям. «Вона, яка працює», сьогодні практично зруйнувала партнерські відносини з бізнесом.

(УНІАН)