Віртуальна слава

09.10.2009
Віртуальна слава

Таких фотознімків на сайті Карли Бруні–Саркозі ви не знайдете.

Дружину президента Франції Карлу Бруні порівнюють із легендарною Жаклін Кеннеді — і за популярністю, й за почуттям стилю та елегантністю. Карла й справді непересічна перша леді — бодай тому, що небагато «половин» перших осіб держав можуть похвалитися численними фотосесіями в «костюмі Єви». Не дивно, що коли днями мадам Саркозі запустила свій особистий сайт, він одразу ж став надзвичайно популярним. А тому, не пропрацювавши й години, «впав» — не витримав надмірного напливу відвідувачів.

Карла, звісно, сама винна — заанонсувала, що писатиме на своїй інтернет–сторінці «про особисте». А ну як про стосунки з президентом? Однак тривалий час при спробі відкрити сайт www.carlabrunisarkozy.org мільйони охочих бачили тільки повідомлення про технічні проблеми й прохання повторити запит пізніше.

Зрештою сайт таки запрацював, і з’ясувалося, що насправді нічого «такого» Карла не пише. Хіба зізнається, що не любить міні–спідниць абощо. А переважну частину сайту присвячено роботі мадам Саркозі як спеціальної посланниці із захисту матерів та дітей проти СНІДу, її благодійній діяльності, допомозі бідним у Францій. Ще на сайті опубліковане інтерв’ю з модельєром Жаном Полем Готьє, який допомагає фонду Карли Бруні–Саркозі.

Прихильники музичної творчості колишньої моделі дарма шукатимуть на сайті пісні Карли — для цієї грані її таланту в інтернеті існує окрема адреса. А найбільше розчарування чекає на тих, хто очікував побачити на сайті знамениті фото Бруні в жанрі «ню». Хоч це й мистецтво, але розмістити його на офіційному сайті дружина президента не ризикнула.