Харе Джулія!

03.10.2009
Харе Джулія!

Джулія Робертс. (Фото Рейтер.)

Новини про «оскароносну» «кралечку» Джулію Робертс останнім часом з’являються рідко — після народження трьох дітей дружина оператора Денні Модера намагається не надто «світитися» у жовтій пресі, оберігаючи спокій і приватність своєї сім’ї. Проте це не значить, що 41–річна місіс Модер закинула кіно. Джулія активно знімається: цього року в прокат вийшов фільм за її участю «Нічого особистого», на 14 лютого запланована прем’єра стрічки «День святого Валентина», де компанію Робертс склали чимало колег по зірковому цеху, а актриса вже з головою поринула в нову роботу.

Однак кар’єра для Джулії — не привід розлучатися з рідними людьми, тому на зйомки фільму «Їсти, молитися, любити» в Індію вона прихопила й чоловіка з дітьми. Та так їм усім припала до душі ця екзотична країна, що Модери надумали вивчити індійську мову, чим зараз активно займаються, і культуру. А щоб іще більше заглибитися в цей процес, Робертс вирішила дати своїм дітям другі (а насправді — треті) імена.

Отже, відтепер п’ятирічних близнюків Хезел Патрісію та Фіннеаса Уолтера можна йменувати ще й Лакшмі та Ганеш — на честь богині благополуччя та слоноголового бога процвітання. А дворічний Генрі Деніель може похвалитися одразу чотирма іменами: до його власних мама дописала ще Крішну Балпрама (тобто Крішна–дитина). Так у них іще й до переходу в індуїзм, або, й того більше, — кришнаїтство дійде.