«Подарунок» на день народження

01.10.2009
«Подарунок» на день народження

Гвен Стефані.

Напередодні 40–річчя, яке солістка гурту No Doubt і успішна сольна американська співачка Гвен Стефані відзначатиме післязавтра, їй довелося поспілкуватися з поліцією. Поки Гвен разом із групою гастролювала в Сінгапурі, її розкішний лондонський будинок зазнав нападу грабіжників. Щоправда, житло самої зірки не постраждало.

Річ у тім, що Гвен та її чоловікові, актору і композитору Гевіну Россдейлу належить весь чотириповерховий міський особняк. Але для однієї сім’ї, хай навіть цієї діяльної й активної, як Россдейли з їхніми двома дітьми, няньками та служницями, цієї площі забагато. Тому квартиру на першому поверсі зіркове подружжя здає голові Ради з культури і мистецтва Британії леді Елізабет Форган. Саме до її помешкання і вдерлися грабіжники, прихопивши всі коштовності поважної пані, якої, незважаючи на пізній час (інцидент трапився близько опівночі), не було вдома.

Судячи з усього, головною метою пограбування була таки оселя Гвен та Гевіна. Але туди злочинці вдертися не змогли — можливо, завадила сигналізація або просто надійний замок. Зате вхідні двері будинку буквально «видерті з м’ясом».

Найцікавіше, що цього ніхто не помічав аж до середини наступного дня. Здивовані сусіди по вулиці у відповідь на запитання поліції пояснювали, що чули «якийсь гуркіт», але були певні: це бавляться діти. Мабуть, сини Гвен не на жарт галасливі, якщо їхні ігри нагадують виламування дверей.