У гори заради води

30.09.2009
У гори заради води

Поки її колеги (Джуд Лоу, Х’ю Джекман та інші) виступали на нью–йоркських заходах під егідою ООН із промовами на захист навколишнього середовища, зірка «Техаської різанини бензопилкою» Джессіка Біл вирішила не словом, а ділом привабити увагу громадськості до проблем екології. Разом із групою зіркових «альпіністів» наречена Джастіна Тімберлейка вирушає в Африку — аби зійти на Кіліманджаро.

Своїм вчинком Біл і Ко планують звернути увагу на нестачу питної води у світі. «Вода — це головна людська потреба, до якої необхідно привертати увагу, — наголошує 27–річна акторка. — Я хочу будь–яким доступним мені способом допомогти людству зрозуміти, що нестача води — це проблема не лише Африки, а всього світу».

Чи братиме участь у сходженні коханий Джессіки, Тімберлейк, наразі не відомо. Але, швидше за все, братиме, бо ще раніше заявляв, що посилено готується до цього походу. Зокрема, Джастін тренував легені до нестачі кисню.

Щоправда, останніми днями з’явилися чутки, ніби Тім­берлейк покинув Біл і закрутив роман зі співачкою Ріанною. Але в оточенні музиканта заявляють, що це банальні «качки». Джессіка у відповідь на прохання прокоментувати таку інформацію тільки сміється, запевняючи, що в силі почуттів Джастіна вона переконана.

А на коханні актриса знається, адже щойно завершила зйомки у фільмі «День святого Валентина», прем’єра якого відбудеться напередодні 14 лютого. Окрім Біл, у стрічці «засвітилися» Джулія Робертс та її племінниця Емма, Еш­тон Кетчер, Джес­сіка Альба, Енн Хетевей, Джен­ніфер Гарнер, Куїн Латіфа та інші.