Вампіри, начувайтеся!

25.09.2009
Вампіри, начувайтеся!

Сара Мішель Геллар, вона ж Баффі і Вероніка.

Вампірам та іншій нечисті тепер буде непереливки — у їхнього затятого ворога з’явилося підкріплення. Виконавиця ролі Баффі — мисливиці на вампірів в однойменному серіалі, актриса Сара Мішель Геллар, народила доньку. Як повідомили офіційні речники зірки, і мама, і новонароджена почуваються чудово. Крихітці вже придумали й ім’я — Шарлотта Грейс.

Для щасливої Сари та її чоловіка, актора, продюсера і сценариста Фредді Принца, це перша дитина. 32–річна «Баффі» одружена з на рік старшим Фредді сім років. Познайомилися вони у 2000–му, а 1 вересня 2002–го зіграли в Мехіко бучне весілля.

До речі, на п’яту річницю шлюбу Сара Мішель змінила прізвище на Принц, хоча у кінобізнесі залишається Геллар.

До того, як «піти в декрет», вона встигла знятися у фільмі за романом Паоло Коельйо «Вероніка вирішує померти». А от від зйомок у повнометражній версії серіалу про винищувачку вампірів уже довелося відмовитися. Продюсери не захотіли чекати, поки актриса повернеться у форму після народження первістка, і запросили на головну роль чорняву 23–річну кралю Меган Фокс. І даремно, бо Меган хоч і очолює рейтинги найсексапільніших жінок світу, а все ж — не Баффі.