Герміона проти бідності

24.09.2009
Герміона проти бідності

Емма Уотсон —актриса і дизайнер.

Ще зовсім недавно акторка Емма Уотсон запевняла, що нізащо не чинитиме за прикладом своїх колег, які масово подалися в дизайнери. Виконавиця ролі Герміони у фільмах про Гаррі Поттера не приховувала свого роздратування тим, що ледве не кожна зірка шоу–бізнесу прагне конкурувати з Карлом Лагерфельдом та Вів’єн Вествуд. Але юні дівчата — створіння непостійні. І ось уже 19–річна Емма радо оголошує, що й собі візьметься за створення колекції одягу.

Щоправда, на відміну від багатьох зіркових «модельєрів», свого імені новій лінії актриса не даватиме. Та, власне, й у розробці колекції їй допомагатимуть професійні дизайнери. Тож роль «Герміони» передусім рекламна, та ще й благородна, адже завдяки співпраці з кінозіркою модний бренд People Tree, який виробляє недорогий екологічно чистий одяг, прагне поповнити свій благодійний фонд боротьби з бідністю. Всі кошти, виручені з продажу колекції від Емми Уотсон, будуть спрямовані на цю мету.

«Я схвильована і сподіваюся, що люди підтримають наше починання. Я дуже рада, що хоч якось можу допомогти скоротити масштаби бідності», — каже Емма–герміона. У продаж перша колекція від зірки «Гаррі Поттера», до якої увійдуть жіночий та чоловічий одяг з органічного трикотажу та аксесуари, надійде в лютому.