«Чорна вдова» боїться співати

18.09.2009
«Чорна вдова» боїться співати

Загадкова Скарлетт Йоханссон.

Скарлетт Йоханссон разом із чоловіком Райаном Рейнольдом захарастила свій будинок коміксами. Скуповуючи відповідну літературу, акторська парочка готувалася до ролей: Скарлетт грала Чорну вдову в «Залізній людині», а Райан «засвітився» в «Росомасі». «У нас удома все завалено «супергеройськими» речами, самих лише коміксів — кілька куп», — скаржиться 24–річна кінозірка. І, схоже, їй це подобається, бо Скарлетт знову примірила на себе костюм Чорної вдови, погодившись зніматися у фільмі «Залізна людина–2». А режисерам спритна дівчина вже встигла натякнути, що охоче зіграла б Чорну вдову і ще раз — можливо, у фільмі, присвяченому саме цьому персонажу.

А поки що актриса переймається іншою гранню свого таланту — разом із музикантом Пітом Йорном Йоханссон презентувала новий альбом Break Up. Це збірка дуетів, які Скарлетт із Пітом переспівали із записаних у 1960–х роках композицій у виконанні Сержа Гінзбура і Бріджит Бардо. Кліп на сингл Relator потрапив в інтернет іще до виходу альбому й користується великим успіхом.

За логікою, тепер би новоявленому дуету поїхати в гастрольний тур для промоції диску, але актриса–співачка зізнається, що страшенно боїться виходити на сцену і співати. Тож, мабуть, концертів не буде.