Всім сорок

15.09.2009
Всім сорок

Холлі Беррі.

«Жили собі дід та баба, і мали вони дочку–красуню», — розповідається в казках. І нічого дивного в тому, що «старі» мали юну доньку, немає, адже через важку працю й скрутне життя дідами та бабами колись вважалися люди, яким ледве виповнилося сорок. У сучасному світі ситуація кардинально змінилася. Тепер у сорок життя справді тільки починається, більше того, саме в цьому віці багато жінок народжують перших дітей. У 38 вперше стала мамою Дженніфер Лопес, у 41 — Ніколь Кідман, українська телеведуча Алла Мазур народила первістка в 42, а «відчайдушна домогосподарка» Марша Кросс узагалі відчула радість материнства лише в 45, давши життя двом близнятам.

До переліку «солідних» мам входить і «оскароносна» кінозірка Холлі Беррі, перша дитина якої з’явилася на світ півтора року тому, коли мамі було вже за 41. Свою донечку Нану вони з цивільним чоловіком, манекенником Габріелем Обрі (на дев’ять років молодшим за Холлі), просто обожнюють. Але хорошого забагато не буває, тому на одній дитині пара вирішила не зупинятися.

«Ми з Габріелем завжди хотіли мати щонайменше двох дітей, — зізнавалася Беррі після народження Нани. — Вийде чи ні — побачимо. Та, можете не сумніватися, ми будемо для цього дуже старатися».

Схоже, таки вийшло (тричі тьху–тьху). Американська преса ствер­джує, що 43–річна екс–«дівчина Бонда» знову вагітна. Та й Холлі, животик якої дійсно дуже характерно округлився, цієї інформації не спростовує. Обізнані друзі розповідають, що акторка просто не тямиться від щастя.

Першу вагітність Холлі перенесла чудово — запевняла, що фактично не має тих проблем, на які скаржаться жінки в «цікавому стані» (токсикоз, набряки, постійна сонливість тощо), тому «готова ходити вагітною хоч усе життя».