Материнство Кет

15.09.2009
Материнство Кет

Кетрін Хейгл — сестра і мати кореянки.

У комедії «Гола правда», що з великим успіхом іде в наших і світових кінотеатрах, Кетрін Хейгл грає ділову дамочку, яка за допомогою співробітника–ловеласа «охмуряє» чоловіка своєї мрії. У житті така наука 30–річній актрисі не потрібна: свого коханого, музиканта Джоша Келлі, Кет давно вже причарувала і живе з ним у щасливому шлюбі. Єдине, чого подружжю бракує для повного щастя, — дитячого сміху в домі. Точніше, бракувало, бо незабаром у сім’ї з’явиться довгоочікуване поповнення.

При цьому Кетрін не змінила свого ставлення до народження дітей: як і раніше, зірка телесеріалу «Анатомія Грей» не надто прагне вагітніти. Бо, мовляв, «у пологах немає жодного задоволення, тому не думаю, що так уже необхідно через це проходити». Цю фразу актриса сказала минулого року, коли вперше повідомила журналістам, що вони з Джошем збираються всиновити дитину. Преса, щоправда, запідозрила, ніби насправді у Кетрін якісь проблеми з дітонародженням, але вона не хоче в цьому зізнатися. Так чи інакше, віднині одна з найкрасивіших жінок Голлівуду хоч і не біологічна, але цілком повноцінна мати: завершивши тривалий процес удочеріння, подружжя Келлі–Хейгл офіційно стало батьками десятимісячної корейської дівчинки.

Наразі крихітка ще в Кореї, але ось–ось воз­з’єднається зі своїми новими мамою й татом. Кетрін із Джошем не приховують, що надзвичайно щасливі з цього факту. «Маленька народилася за день до мого власного дня народження, і я вважаю, що це — знак згори», — усміхається Хейгл.

Актриса нагадала, що сама має сестру–кореянку, яку батьки вдочерили за кілька років до її народження, і завжди мріяла вчинити за їхнім прикладом.