Опівнічний Горобець світської левиці

Опівнічний Горобець світської левиці

Якщо дату весілля кожен може обрати сам, то з днем народження складніше — тут уже як пощастить. Тому загси в такі «красиві» дні, як 9 вересня 2009–го (09.09.09) переповнені, а в пологових будинках якогось надмірного ажіотажу не спостерігається. Одним із тих щасливчиків, які матимуть у паспортній графі про народження «потрійне» число, став син світської левиці і телеведучої Ніколь Річі, дочки відомого співака Лайонела Річі.

Голуб «мило» швидше донесе!

Голуб «мило» швидше донесе!

Ті, хто має справу з комп’ютерами, знають, що це за кара — повільний інтернет. Якщо ще років десять тому черепашачі швидкості інтернет–зв’язку можна було сприймати як належне, то тепер, коли більшість користувачів сидить на всіляких швидкісних та виділених лініях, власники повільного «нету» почуваються просто нещасними. Дуже багато таких у Південно–Африканській Республіці, де, як виявилося, поганий інтернет–зв’язок — лихо загальнодержавне. Тож одна фірма інформаційних технологій із ПАР вирішила влаштувати своєрідну «демонстрацію протесту» і використала для цього... поштового голуба.

Втечемо від кризи у 80–ті

Втечемо від кризи у 80–ті

Її величності моді так само, як і одвічному бажанню жінок красиво одягатися, жодна криза не стане на заваді. У цьому переконують учасники й гості Нью–Йоркського тижня, який триває на Манхеттені під протекторатом компанії «Мерседес–Бенц». Негласне гасло тижня моди сезону весна/літо–2010 — «криза нам не страшна».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У Чечню привезли шоу з крокодилами. Було ну дуже страшно.

Але, переборовши страх, крокодили все–таки виступили.

Всі статті рубрики