Вибрики «Матриці»?

08.09.2009
Вибрики «Матриці»?

Зірка «Матриці» Кіану Рівз може стати багатодітним батьком. Звісно, якщо експертиза ДНК підтвердить, що він справді має причетність до народження чотирьох дітей 46–річної американки Карен Сала. Жінка запевняє, що їхній тато — саме Кіану, з яким вона нібито товаришувала з дитинства. Більше того, Карен подала на актора в суд, вимагаючи пройти тест на батьківство і в разі позитивного результату виплатити три мільйони доларів аліментів плюс 150 тисяч щомісячно. За словами позивачки, вона багато років намагалася домовитися з Рівзом «полюбовно», але він категорично заперечував своє батьківство й не хотів матеріально допомагати діткам. Яким, до речі, вже кожному за 20.

«Офіційних» дітей у Кіану поки немає. На початку 2000 року подруга актора, асистентка режисера Девіда Лінча Дженніфер Сайм мала народити доньку, але за тиждень до пологів дівчинка померла в утробі матері. Для обох батьків це був страшний удар, але на цьому чорна смуга в житті Рівза не закінчилася. Через рік сама Дженніфер загинула в автокатастрофі, і відтоді один із найжаданіших парубків Голлівуду боїться міцних стосунків із жінками — його переслідує страх знову втратити кохану.

Не дивно, що, довідавшись про позов багатодітної матусі, Кіану був просто шокований. Він запевняє, що в очі ніколи не бачив ніякої Карен Сала й тим паче не мав із нею жодних інтимних стосунків. Спершу актор обурено відмовився від будь–яких тестів. Але потім за порадою свого адвоката погодився здати кров на ДНК–аналіз, щоб раз і назавжди спростувати абсурдні, за його словами, звинувачення. Судове засідання призначене на 16 жовтня.