Людина і бренд

01.09.2009
Людина і бренд

З найменшого континенту вийшло чимало знаменитостей, які прославляють рідну Австралію на весь світ. Але найбільше на батьківщині пишаються поп–дівою Кайлі Міноуг. За результатами опитування, у якому взяли участь близько 400 представників шоу–бізнесу і рекламної індустрії Зеленого континенту, Кайлі назвали найвідомішою людиною — брендом Австралії.

Учасники опитування відзначили, що ім’я Міноуг асоціюється у них із музикою, кіно, жіночою білизною Lovekylie та парфумами, які вона випускає. До того ж Кайлі — красуня, але при всьому цьому залишається милою і простою. Завдяки цим якостям вона подобається дуже різним людям, тому й посіла перше місце. Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», окрім 41–річної співачки, у десятку «людей–брендів» увійшли також голлівудські кінозірки Ніколь Кідман і Х’ю Джекман, гольфіст Грег Норман, супермодель Елль Макферсон та прем’єр–міністр Австралії Кевін Радд.

Це вже не перше звання, яким Кайлі вшановують цього року. У липні журнал «Гламур» назвав її «Жінкою року» та «Артисткою року».

Наразі поп–зірка, яка минулого року поборола рак молочної залози, працює над своїм11–м альбомом, який вийде у 2010–му. А 13 вересня виступить на концерті, присвяченому шведській групі АББА, що пройде в лондонському Гайд–парку. Кайлі заспіває хіт SuperTrouper, а композицію When All Is Said And Done виконає в дуеті з Бенні Андерсоном.

«Музика гурту АББА відігравала дуже велику роль у моєму житті, починаючи з дитинства, тому я дуже схвильована можливістю виконати їхні класичні пісні на сцені, де стоятимуть мої кумири, і поділитися своїми почуттями особисто з ними!» — тішиться Міноуг.

Після єдиного виступу у Великій Британії Кайлі вирушить у концертний тур Північною Америкою, який стартує 30 вересня.