Перша леді

28.08.2009
Перша леді

У свої без тижня 28 років зірка R&B Бейонс Ноулз досягла таких вершин, про які багато старших колег можуть тільки мріяти. Минулий рік став одним із найуспішніших у кар’єрі співачки. За підрахунками журналу «Форбс», із червня 2008–го до червня 2009 року Бейонс заробила 87 мільйонів доларів, і це дало виданню підстави назвати Бейонс найбагатшою молодою знаменитістю. Саме її запросили співати на церемонії інавгурації нового президента США Барака Обами — Ноулз виконала тоді хіт Single Ladies («Самотні леді») зі свого останнього альбому. А канал Ем–Ті–Ві висунув її на здобуття премії MTV Video Music Awards одразу в дев’яти номінаціях.

Та головне, що при таких успіхах у кар’єрі Бейонс вдається бути щасливою і в особистому житті — її шлюб із репером Джей Зі вважається одним із найміцніших у шоу–бізнесі.

З огляду на вищесказане­, рішення музичного журналу «Біллборд» присвоїти титул «Жінка року» саме Бейонс Ноулз виглядає цілком логічним. Почесну нагороду королеві ритм–енд–блюзу вручать на урочистій церемонії Women in Music («Жінки у музиці») у Нью–Йорку 2 жовтня. Минулого року ця відзнака дісталася співачці Сіарі.