Третя спроба «П’ятого елемента»

27.08.2009
Третя спроба «П’ятого елемента»

Міла з Полом на весіллі.

22 серпня голлівудська кінозірка й успішна модель, колишня киянка Міла Йовович утретє стала на весільний рушник — як і обіцяла. Нинішнім обранцем зірки «Обителі зла» став режисер цього фільму, батько Мілиної доньки Евер Габо — 42–річний Пол Андерсон.

Весілля відбулося без жодного пафосу, притаманного багатьом знаменитостям. Гостей було тільки 50 — родичі молодят (Андерсонова рідня прилетіла з Британії) та кілька найближчих друзів.

Перед початком церемонії публіку розважали гітарист і співачка, які виконували традиційну іспанську музику, потім їх змінили кубинські музиканти з національними барабанами.

33–річна наречена була вбрана у стильну вінтажну сукню простого крою, яку вона вибирала дуже ретельно, а молодий — у світлий кремовий костюм.

Звісно, однією з головних учасниць церемонії була донька молодят — дівчинка несла шлейф маминої сукні й посипала дорогу батьків пелюстками троянд.

Нагадаємо, Андерсон попросив Мілу стати його дружиною одразу після того, як вона повідомила, що вагітна. Та актриса вирішила спершу народити (Евер з’явилася на світ у листопаді 2007–го) й трохи відійти від пологів, а тоді вже йти під вінець.

Для Йовович це вже третій шлюб: раніше вона протягом дуже нетривалого часу була одружена з колегою Шоном Ендрюсом, а згодом вийшла заміж за французького режисера Люка Бессона, який, зокрема, зняв її у своєму блокбастері «П’ятий елемент».