Любов із «Сексу й міста»

22.08.2009
Любов із «Сексу й міста»

Камерон підібрала хлопця Джен Аністон.

Довгонога голлівудська білявка Камерон Діас не може довго залишатися без пари — навколо неї так і рояться чоловіки. Новим бойфрендом однієї з «Янголів Чарлі» став Джейсон Льюїс — актор, який особливо припав до душі жіночій аудиторії після участі в телесеріалі й фільмі «Секс і місто», де він зіграв коханого Саманти Сміта Джарреда (за сюжетом, до речі, теж актора).

Насправді Кем із Джейсоном знайомі вже давно, але раніше просто товаришували. А тепер дружба переросла у щось більше, адже у цих двох дуже багато спільного. Зокрема обоє дуже переймаються питаннями захисту навколишнього середовища. Останніми днями парочка майже не розлучається, тож, очевидно, своє 37–річчя Діас 30 серпня відзначатиме вже не в самотньому статусі.

Як зазначає жовта преса, зародження почуття між Камерон і Джейсоном можна було передбачити. Адже 38–річний атлетичний красень (а Кем завжди подобався саме такий тип чоловіків) раніше зустрічався із Дженніфер Аністон. А та, у свою чергу, зустрічалася з Полом Скалфором — колишнім бойфрендом Діас. Яка крутила любов із Джоном Мейєром, котрий згодом став хлопцем Аністон... Дивно, що з таким кругообігом хлопців на «фабриці мрій» Камерон не закохувалася у колишнього чоловіка Дженніфер — Бреда Пітта, а Джен якось уникла стосунків із Джастіном Тімберлейком, у якого з Діас був тривалий роман.