Мел для Оксани

19.08.2009
Мел для Оксани

Закохавшись у російську кралю Оксану Григор’єву, голлівудський режисер і актор Мел Гібсон готовий заради нової подруги й майбутньої матері своєї восьмої дитини на все. Окрім того, що Мел надав Оксані для запису першого музичного альбому Beautiful Heartache («Прекрасний біль серця») свою студію Icon Records, він збирається ще й заспівати кілька композицій разом із коханою. Також актор, за інформацією чоловічого журналу «Стафф», планує зняти чотири відеокліпи на пісні з цього альбому. Ще раніше для кількох пісень він сам написав слова.

А поки 53–річний «оскароносець» не натішиться на нову пасію, сама Оксана нарешті вирішила розповісти про їхні стосунки. 39–річна співачка, яка, нагадаємо, протягом тривалого часу жила у цивільному шлюбі з актором Тімоті Далтоном, запевняє, що, коли познайомилася з Гібсоном, не збиралася розбивати його сім’ю. Навпаки, була переконана, що шлюб Мела та Робін, який тривав 28 років і дав життя сімом дітям, напрочуд міцний. «Але потім я дізналася, що все зовсім не так, — констатує Оксана. — Спершу в нас із Мелом були суто робочі стосунки, і я нічого не планувала. Я зустрічаюся з багатьма людьми зі світу музики і мистецтва, однак любов непередбачувана. І мені надзвичайно пощастило, бо кожному таланту потрібна підтримка».

Звісно, проворна росіянка наполягає на тому, що, закрутивши роман з одним із найбагатших чоловіків «фабрики мрій», меркантильної мети вона не переслідувала. Та й узагалі, мріє, щоб її сприймали як «талановиту співачку, а не жінку Мела Гібсона».

Наразі пара очікує на народження маляти, яке для Оксани стане другою дитиною (в неї вже є син Олександр). Про узаконення стосунків Григор’єва з Гібсоном іще не говорили.