Самотня кінозірка співає за ґратами

19.08.2009
Самотня кінозірка співає за ґратами

Дженніфер Аністон усе ще одна.

Дженніфер Аністон незабаром заспіває. Ні, їй не забракло акторської слави, і пробувати себе на естраді, як деякі її колеги, зірка телесеріалу «Друзі» не збирається. Подати голос Джен доведеться в рамках основної професії: актриса зіграє одну з учасниць тюремної кантрі–групи у фільмі Майкла Саксі The Goree Girls. Стрічка заснована на реальній історії жінок, ув’язнених у Техасі в 1940–х роках.

«Дженніфер уміє співати, — вважає режисер, який від початку хотів, щоб у його фільмі знімалася саме Аністон. — Однак вона не є професійною співачкою, і це саме те, що мені потрібно. Адже героїні нашого фільму були звичайними жінками, без видатних музичних талантів — просто кожна потроху вміла грати на якомусь інструменті чи співати. І зібравшись у групу, вони подумали, що це допоможе їм вийти з–за ґрат».

Наразі Сакс проводить кастинг на ролі інших головних героїнь. Судячи з усього, підібрати їх нелегко, оскільки поки що жодна актриса, окрім Аністон, на роль не затверджена.

В очікуванні початку зйомок, запланованого на січень наступного року, Джен завершує роботу над фільмом «Бастер». А ще — знімається у фотосесіях для журналів і роздає інтерв’ю. У яких, зокрема, зізнається: якщо з роботою в неї перебоїв немає, то в особистому житті знову повне затишшя. «Поруч зі мною — нікого, і я не збираюся «ігнорувати рожевого слона у вітальні», заперечуючи цей факт», — сміється Дженніфер в інтерв’ю журналу Elle.

Акторка висловлює сподівання, що, дивлячись на неї, інші самотні жінки переконаються: і без чоловіка можна жити, й самореалізовуватися. Звісно, не втрачаючи надії на те, що все–таки знайдеться той єдиний, жаданий...