Алісса в країні шлюбу

18.08.2009
Алісса в країні шлюбу

Алісса Мілано.

Через десять років після першого «глевкого млинця» зірка телесеріалу «Всі жінки — відьми» Алісса Мілано наважилася «спекти» другий. Минулих вихідних одна з найкрасивіших актрис Голлівуду вийшла заміж за свого агента Девіда Бульярі. Першим чоловіком 36–річної Алісси був музикант Сінджан Тейт, за якого вона вийшла заміж 1 січня 1999–го, але той шлюб не тривав і року — наступний Новий рік «відьма Фібі» зустрічала вже у статусі розлученої.

Відтоді в Мілано було чимало зіркових і не дуже бойфрендів, та знову накинути на себе пута Гіменея Алісса не дозволяла нікому. Аж доки не зустріла Девіда. Агент переконав її, що надійні чоловіки, за яких варто виходити заміж, таки існують. Коли на початку січня цього року (фактично на річницю першого весілля Алісси) Бульярі попросив кохану стати його дружиною, вона вже не вагалася. Весілля зіграли, щойно Мілано викроїла кілька вільних днів у своєму напруженому графіку. Зараз акторка задіяна одразу в кількох телесеріалах та зйомках фільму «Хлопець моєї дівчини».

Як повідомляє таблоїд «Піпл», скромна церемонія вінчання, на якій були присутні лише найближчі друзі та родичі пари (зокрема, близький друг молодого, актор Бредлі Купер), відбулася на подвір’ї будинку родини Бульярі у Нью–Джерсі. Наречена у сукні від Вери Вонг ішла до прикрашеної квітами кованої альтанки під звуки пісні Imagine Джона Леннона.

Святкування про­ходило у сільському стилі — аперитив гості пили за «столиками», роль яких відігравали паки сіна, а обідали, сидячи на простих дерев’яних лавах за такого ж типу столом. Як зізналася щаслива Алісса, це було весілля її мрії: «Моя італійська сім’я досі щонеділі вся збирається на обід, і ми дуже хотіли, аби наше весілля відбулося в дусі такого сімейного обіду».