Запах сварки

15.08.2009
Запах сварки

Донька легендарного «бітла», дизайнерка Стелла Маккартні і вокаліст групи U2 Боно — дуже добрі друзі. Окрім чудових взаємин, їх єднають спільні благодійні проекти. Але тепер ця багаторічна дружба висить на волосині. А все через дружину Боно, 47–річну Елі Г’юсон. Ні, Елі не приревнувала благовірного до Стелли, бо знає, що для цього немає жодних підстав. Жінку розгнівало інше: вона подала на чоловікову подругу в суд за те, що Маккартні поцупила в неї... слово.

Наступного місяця у продаж має надійти нова версія аромату Stella, яку авторка вирішила назвати Stella Nude («Стелла оголена»). А Г’юсон уже давно випускає косметичну продукцію під маркою Nude Skincare. І той факт, що Маккартні вирішила додати до своєї «Стелли» слово, яке, на думку Елі, асоціюється з її продукцією, дуже обурило жінку. «Це принципове питання брендингу!» — вважає прекрасна половина Боно.

Позов, звісно, трохи дивний, особливо якщо врахувати, що слово Nude використовується у назвах безлічі косметичних та парфумерних марок. На цьому й акцентують представники Стелли, дещо здивованої таким поворотом справ. Утім відома дизайнерка ще сподівається, що конфлікт вдасться врегулювати полюбовно, не доводячи справу до суду.