Обитель кохання

05.08.2009
Обитель кохання

Після шести років заручин, тривалого проживання під одним дахом і народження спільної дитини американська актриса українсько–сербського походження Міла Йовович і британський режисер Пол Андерсон нарешті вирішили одружитися. Щоправда, два роки тому теж усе до того йшло, але зрештою пара передумала ставати на весільний рушничок. Восени 2007–го Міла народила доньку Евер Габо, і Полу (а саме він постійно вмовляє кохану стати йому офіційною дружиною) довелося на деякий час відкласти думки про весілля. Але тепер і мала трохи підросла, і Йовович «дозріла», тож ніщо не заважає 44–річному Андерсону повести її під вінець.

Як повідомила журналістам сама наречена, урочиста подія призначена на 22 серпня. «Це буде дуже інтимне весілля, — розповідає Міла. — У нашому домі на Голлівудських пагорбах гратиме класична іспанська група, прилетять родичі Пола з Англії».

Для 33–річної зірки «П’ятого елемента» цей шлюб буде вже третім. Перше заміжжя тоді ще юної актриси й моделі не протривало й двох місяців: коли її мама дізналася про те, що 16–річна дочка у Лас–Вегасі вискочила заміж за 21–річного колегу по зйомках Шона Ендрюса, то негайно анулювала цей шлюб, адже Міла як неповнолітня не мала права так чинити без дозволу батьків. У 1998 році вона повінчалася зі старшим на 17 років режисером Люком Бессоном, але через рік розпався й цей шлюб. Із Полом Андерсоном актриса познайомилася на зйомках першого фільму з епопеї «Обитель зла», де Пол був режисером, а вона грала головну роль.