«Мамин косяк» на «Золотих воротах»

«Мамин косяк» на «Золотих воротах»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Панк–рок пасує і музеям. Вони принаджують публіку неабияк. У Дубенському замку вже вкотре гоцав рок–фест «Тарас Бульба», а твердиня Золотих воріт у Києві вже всьоме прийняла музичний концерт. У четвер тут грали німецькі музики — гурт MAMASWEED. У перекладі з англійської — «Мамин косяк».

Юрмальський синдром

Юрмальський синдром

«Справедливість є!»
Цю фразу почула я в трубці в неділю ввечері. «Взагалі чи в якійсь конкретній ситуації?» — уточнила я про всяк випадок у своєї подруги, яка працює телевізійним продюсером. «Алла Пугачова вручила свій приз Мілі Нітіч!» Для тих, хто дивився прямі ефіри на ТРК «Україна» з музичного фестивалю «Нова хвиля» в Юрмалі, мабуть, пояснювати нічого не треба, для тих, хто не дивився, розповім усе по порядку. З 28 липня по 2 серпня в латвійській Юрмалі восьмий раз поспіль проходив міжнародний конкурс молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля». Її заснували у 2002 році російський композитор і продюсер Ігор Крутой і латвійський композитор Раймонд Паулс, моральну і матеріальну (щороку Пугачова вручає іменний приз від себе — 50 000 доларів) підтримку затії надала Алла Пугачова, яка має офіційний титул «Муза фестивалю».

Локальний прокол глобального масштабу

Локальний прокол глобального масштабу

Фестиваль культур народів світу «Свірж», що мав тривати з 31 липня по 2 серпня, претендує на звання «найбільшого розчарування» для українських фестерів. Проблеми почалися вже на другий день зранку: мешканці наметового містечка лишилися без обіцяних води, душу, дров і цивілізованих вбиралень. А вже в обід на їхніх очах почали розбирати головну сцену, де за кілька годин мав виступати бог гітари Енвер Ізмайлов. Організатори пояснювали людям, більшість із яких заплатили 250 гривень за абонемент на три дні, що у них немає грошей, аби довести фестиваль до кінця.

Всі статті рубрики