Принц і Періс житимуть з бабусею

04.08.2009

Опікуном дітей покійного Майкла Джексона від його колишньої жінки Деббі Роу стане бабуся, 79–річна мати поп–короля Кетрін. Як офіційно повідомив адвокат місіс Джексон Лонделл Макміллан, до такої домовленості Деббі й Кетрін дійшли полюбовно.

Раніше біологічна мама 12–річного Принца Майкла й 11–річної Періс хотіла забрати їх до себе, але зрештою відмовилася від опіки, постановивши, що для дітей буде краще, якщо їх виховуватиме баба. Щоправда, за даними американських таблоїдів, таке рішення Деббі, котра була у шлюбі зі знаменитим артистом з 1996 по 1999 роки, «допомогли» ухвалити 4 мільйони доларів, які вона отримала від родини Джексонів. За угодою, Роу надалі відмовляється від будь–яких фінансових претензій, зберігаючи право бачитися з дітьми.

Нагадаємо, всього у Джексона було троє офіційно визнаних дітей — у 2002 році в нього від невідомої пресі сурогатної матері народився ще один син, Принц Майкл ІІ. Після смерті поп–короля у ЗМІ з’явилися чутки про те, що є четвертий, найстарший син — позашлюбний. Ішлося про 25–річного громадянина Норвегії Омера Бхатті, з яким у покійного були дуже дружні стосунки. Раніше матір хлопця працювала на ранчо Джексона нянькою, а батько — водієм. Сам Омер жив у зірки з 1996 року. Він і справді схожий на Майкла в молодості, але запевняє, що їх пов’язувала тільки дружба, а не кревні пута.